Wednesday, March 30

Alert!!! FB

ALERT! Sila
tukar setting Facebook

korang dari http:// kepada
https:// sekarang..
Caranya: Pergi ke Account >
Account Settings >
Account Security dan klik pada
Change kemudian
tandakan pada ruangan Secure
Browsing (https).
.Jangan lupa klik Save. Ini kerana, SPAM dari Indonesia (mengenai lagu Samson) sedang
menyerang pengguna FB Malaysia.
kalau korang ternampak status kawan korang macam ni
"Masih ada orang yg mau terkenal dan kaya raya dengan memuja setan, termasuk salah satu grup band terkenal di Indonesia ckckckck.... baca selengkapnya di " sila JANGAN KLIK!!! ITU ADALAH SPAM!!!!

2 comments

Ahmad Fikrizaman March 31, 2011 at 12:38 AM

Jangan takut... link spam tu facebook dah filter... lagipun kalau pakai https tak kan jadi apa2.. dan script tu langsung tak membawa sebarang malware... jangan percaya kepada rumours.. aku taw sebab aku pun buat jugak.. kalau tak percaya masuk blog aku... tengok tajuk post minta maaf pasal spam..

Shazwan March 31, 2011 at 11:21 PM

pakai incognito window je..

_